Helgen...

...............nu sover idéfix gott. Med sina vänner.

Min Vacker

Med ljudlösa steg svävar du fram, alltid blicken mot den lockande horisonten. Alltid en trogen vän vid min sida. Alltid bara du. Varje dag. varje minut. Alltid här med mig. Tack!


Det säger bara 'svisch'

....och så är allt förbi. En hundradels sekund. Ett ögonblick.
Du har just upplevt en Borzoi springa.

Inkörning, del 2

Idag hade vi en andra lektion i inkörningens alla grunder. Vi fortsatte att träna med bara 'en skakel' (gren) men denna gång fäste jag den vid sidan av selen med hjälp av kopplet för att kunna styra undan grenen om det skulle behövas. Men idéfix reagerar inte på något, han är pigg framåt (tur jag tränar konsekvent på ordet 'stanna') och helt orädd för att dra iaf en gren!
Vi tränande knappt 10min, och var utomhus 20min. På denna tid kröp totalt 16fästingar i pälsen, resterande är väl antagligen på mig eller i sängen nu. Hemska kryp. Jag ska köpa ett nytt scalibur då det första slutat verka nu och är avtaget.

Och så lite bilder!

Minnen så vackra....

Min vackraste skatt, att fått följt dig sen du var en liten rultig valp till den stilige kille du börjar bli har varit och är bland det bästa jag upplevt. Så mycket vi lärt oss tillsammans. Mitt liv skulle vara fattigt utan dig.
1½år gammal nu :)

Efter en dag av bus...


Idefix - Agility?

Inte för att vi kan, men för att vi vill.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0